JUDECATORIA SECTORULUI 4 Afisari: 31571
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Judecatorii, parchete, tribunale Vizitatori: 11628
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gh. Danielopol , nr. 2-4, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  Tel. 021.318.77.01; Fax 021.318.77.02; Fax.021.313.89.30
-------------------------
Web: Internet
  email: jud-sector4@just.ro
  site:

 
Judecatoria Sector 4  
Detalii  

 STRUCTURA ORGANIZATORICĂ

Judecătoria Sector 4 București este una din cele 6 instanțe de primă jurisdicție de pe raza Municipiului București, funcționând în circumscripția Tribunalului București și a Curții de Apel București. Comparativ cu celelalte instanțe egale în grad din țară Judecătoria Sector 4 București este o instanță de nivel mediu, concluzie ce poate fi trasă din analiza volumului anual de activitate și prin raportare la schema de personal. Judecătoria Sector 4 București este structurată începând cu anul 2007 în două secții, respectiv Secția Civilă și Secția Penală, fiecare dintre aceste secții funcționând cu complete specializate în materiile prevăzute de lege (fond funciar, minori și familie, corupție), constituite cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii.  

 

De asemenea, structura instanței cuprinde și compartimentele auxiliare prevăzute de Legea nr. 304/2004 republicată, precum și de Regulamentul de Ordine Interioară al Instanțelor - Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005 cu modificările ulterioare.  

 

 

 

 

 

Deși la nivelul instanței funcționează două secții, odată cu constituirea acestora s-a decis ca în cadrul instanței să funcționeze Registratură și Arhivă comună pentru cele două secții. De asemenea, structura instanței mai cuprinde Biroul de Informare și Relații Publice, Birourile de executări silite civile și executări contravenționale, Biroul de înregistrare și evidență a persoanelor juridice și la organul financiar

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Curti de apel romania  |  Fond funciar  |  Judecatoria sectorului  |  Judecatorii parchete tribunale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.