Termocel Ecotec - Izolatii termice si fonoizolatii cu fibre de celuloza Afisari: 2686
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii termice Vizitatori: 1190
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Turda, Nr. 125, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733988956 ; 0733988959
-------------------------
Web: Internet
  email: alexandru.stoica@termocel.ro; catalin.predoi@termocel.ro
  site: www.termocel.ro

 
Gutex Thermofibre  
Detalii  video  

GUTEX Thermofibre® se potriveÅŸte perfect în golurile ce urmează a fi izolate, indiferent de forma lor geometrică. La injectarea fibrelor nu are importanţă structura zăbrelită deoarece fibrele lemnoase individuale prezintă flexibilitate în privinÅ£a formei ÅŸi o mare variabilitate ca format.

GUTEX Thermofibre® este compus din fibre de lemn individuale, obÅ£inute din lemn de brad ÅŸi molid. Valoarea lambda excelentă a materialului garantează un înalt nivel de protecÅ£ie împotriva pierderilor de căldură. Această excelentă metodă de protecÅ£ie împotriva frigului economiseÅŸte energie, ÅŸi ca urmare ÅŸi bani. Fibrele de lemn deosebit de deschise la difuziune creează un climat plăcut ÅŸi sănătos în spaÅ£iile interioare.

GUTEX Thermofibre® se compune în totalitate din fibre de lemn individuale, obÅ£inute din lemn din Pădurea Neagră (Germania) ce pot umple fără îmbinări toate cavităţile necesare. Prin îmbinarea fibrelor, materialul prezintă stabilitate dimensională pe termen lung, deja de la o densitate de 28 kg/m3!

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video