ARHIVARE IRON MOUNTAIN Afisari: 3833
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Seifuri Vizitatori: 1701
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
-------------------------
Phone: Telefon
  0212325212; 0212325214
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.ironmountain.ro

 
Despre Companie  
Detalii  video

Compania Iron Mountain Incorporated (cod NYSE:IRM) ajută organizaţiile din întreaga lume în ceea ce priveşte reducerea costurilor şi a riscurilor asociate cu protecţia şi depozitarea informaţiilor.

 

Compania oferă soluţii complete pentru administrarea înregistrărilor, pentru protecţia datelor şi pentru distrugerea informaţiilor, împreună cu expertiza şi experienţa necesare pentru a face faţă la provocările complexe asociate cu informaţiile, cum ar fi creşterea costurilor de depozitare, litigiile, conformitatea cu reglementărilor de ordin legal şi recuperarea în caz de dezastru. Fondată în anul 1951, compania Iron Mountain este un partener de încredere pentru mai mult de 100.000 de clienţi din America de Nord, Europa, America Latină şi zona Pacificului.  

 

Administrarea înregistrărilor

În mediul de afaceri contemporan, operaţiunile zilnice generează mari cantităţi de informaţii, atât pe suport de hârtie cât şi în format digital. În acest timp, reglementărilor şi dispoziţiile de securitate devin din ce în ce mai severe, făcând companiile să devină din ce în ce mai conştiente cu privire la necesitatea de a-şi administra şi proteja informaţiile.

Deşi importanţa administrării înregistrărilor este înţeleasă la scară largă, complexitatea asociată cu implementarea unui program de administrare a înregistrărilor viabil  din punct de vedere legal poate reprezenta o provocarea extremă.

Compania Iron Mountain înţelege aceste provocări. Serviciile noastre pentru protejarea şi depozitarea informaţiilor răspund necesităţilor specifice ale organizaţiei dumneavoastră, se focalizează pe reducerea costurilor şi a riscurilor, în acelaşi timp îmbunătăţind accesibilitatea şi asigurând conformitatea cu reglementărilor în vigoare.

Suntem un partener de încredere pentru mai mult de 100.000 de clienţi din America de Nord, Europa, America Latină şi zona Pacificului. Compania Iron Mountain oferă expertiza şi resursele necesare pentru satisfacerea necesităţilor unice ale companiei dumneavoastră, indiferent de domeniul de activitate sau de locaţie, astfel că vă puteţi baza pe suportul nostru puternic şi consecvent.  

 

Distrugerea informaţiilor

Astăzi, organizaţiile trebuie să facă faţă la şi să se conformeze reglementărilor în continuă  dezvoltare, reglementări care le solicită companiilor să îşi protejeze informaţiile sensibile în scopul prevenirii furturilor de identitate. Companiile prevăzătoare încearcă, de asemenea, să îşi protejeze informaţiile şi proprietăţile intelectuale pentru a nu ajunge pe mâini greşite. Pentru a elimina riscurile şi costurile asociate, distrugerea informaţiilor a devenit o componentă esenţială a programelor de administrare a înregistrărilor.

Compania Iron Mountain oferă soluţii de distrugere a informaţiilor atât pentru înregistrările pe suport de hârtie cât şi pentru înregistrările în format digital. Serviciile de distrugere securizată vă permit să eliminaţi înregistrările pe suport de hârtie, la sediul dumneavoastră sau în afara sediului dumneavoastră; experţii noştri pot chiar să vă ajute să implementaţi un program complet şi conform cu cerinţele de ordin legal. Soluţia oferite de compania Iron Mountain pentru apărarea datelor asigură capacitatea de a distruge în mod automat datele rămase pe laptop-uri care au fost pierdute sau furate, astfel că nu va mai trebui să vă faceţi griji legate de identitatea persoanei care v-a accesat datele.

Compania Iron Mountain înţelege necesităţile actuale privitoare la protejarea informaţiilor  confidenţiale  şi oferă soluţii inovatoare şi eficiente din punct de vedere al costului, soluţii de care companiile au nevoie pentru a-şi reduce riscurile de expunere. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video