HutSystem Afisari: 355
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 231
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Timisoara, nr. 19, sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722662669
-------------------------
Web: Internet
  email: hutsystem@gmail.com
  site: www.hutsystem.ro

 
Sisteme de supraveghere si inregistrare video  
Detalii  video  

Vizualizati locatia oricand 24/7 pe camera dvs proprie, chiar si de pe smartphone

Complementar sistemului de detectie si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video permite beneficiarului controlul vizual al activitatii din zonele de interes. Un sistem de supraveghere video (CCTV - televiziune cu circuit inchis) poate fi alcatuit, in principiu, din una sau mai multe camere video, un dispozitiv de prelucrare a imaginilor video, un videorecorder (VCR - Time Laps) pentru inregistrarea

imaginilor pe banda magnetica (caseta video) sau un DVR (Digital Video Recorder - model stand alone sau placa de captura pentru calculator) pentru inregistrarea imaginilor pe suport digital (HDD, CD, DVD, etc.) si un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

Performantele unui sistem de supraveghere si inregistrare video depind de mai multi factori - sensibilitatea, rezolutia, posibilitatea de orientare, distanta, unghiul de vizibilitate, lentila camerei video, suprafata si luminozitatea din respectiva locatie, detaliile ce se doresc supravegheate, modalitatea de supraveghere si inregistrare a imaginilor, etc. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie, cu echipamente de control acces, etc.

In structura unui sistem de supravegere video pot fi integrate urmatoarele componente:

  • Camera video - In functie de locatia in care se instaleaza (interior sau exterior), de calitatea si claritatea imaginii dorite, distanta de unde se instaleaza pana la subiectul sau obiectivul ce se doreste supravegheat, suprafata si unghiul de vizibilitate, luminozitatea din spatiul respectiv si scopul pentru care se instaleaza, camerele video pot fi: - de tip exterior sau interior; - alb/negru sau color; - la vedere sau mascate; - fixe sau mobile (orientabile atat pe orizontala cat si pe verticala); - echipate cu lentila cu iris fix, manual sau auto, varifocal, zoom motorizat, etc.
  • Carcasa pentru camera video - Se foloseste pentru instalarea camerei video la exteriorul obiectivului, pentru asigurarea unor conditii optime de functionare si protejare a camerei video de factorii externi (apa, umiditate, praf, temperaturi inalte sau scazute, etc.). Pot fi prevazute cu sistem de incalzire-racire a camerei - lentilei video.
  • Suport pentru fixarea camerei sau a carcasei camerei video - Poate fi de tip fix (orientabil si fixat intr-o anumita directie) sau mobil (prevazut cu motor pentru orientarea camerei video atat pe orizontala cat si pe verticala de la distanta prin intermediul unui pupitru de control).
  • Iluminator in infrarosu (IR) - Se instaleza aditional sau poate fi integrat in carcasa camerei video si este dedicat pentru iluminarea pe timp de noapte (in spectru infrarosu) a spatiului supravegheat.
  • Sistem de prelucrare a imaginilor video - procesor video (Multiplexor, Switch, Quad) - Prelucreaza imaginile video pentru vizionarea lor in diferite moduri si formate. Este utilizat pentru vizionarea mai multor imagini video (furnizate de mai multe camere video) pe un singur monitor. In functie de numarul camerelor video si de sistemul de prelucrare al imaginilor ales, pot fi afisate una sau mai multe imagini pe un monitor, manual sau automat, in mod aleator, programat, prin impartirea ecranului in 4, 9, 16 sau mai multe imagini, etc.
  • Sistem de inregistrare video (Videorecorder Time Laps, Digital Video Recorder) - Pentru stocarea (inregistrarea - vizionarea) imaginilor video. Inregistrare video poate fi activata manual sau automat (programata la anumite ore sau zile ale saptamanii). Imaginile video pot fi prelucrate si inregistrate in format analogic sau digital, pe banda magnetica (caseta video) sau pe suport de inregistrare digital (HDD - Hard Disk Drive, CD - Compact Disc, DVD - Digital Versatile Disc, etc.). Sistemul de inregistrare tip Videorecorder permite inregistrarea imaginilor pe o caseta video normala (de 3 ore) la o durata cuprinsa intre 3 si 960 ore. Sistemul de inregistrare DVR poate fi prevazut si cu functii de procesare a imaginilor video (Multiplexor, Switch, Quad), detectie la miscare cu activarea inregistrarii prin intermediul camerelor video sau a detectorilor de miscare instalati auxiliar, transmiterea imaginilor la distanta (LAN - internet), etc.
  • Dispozitiv de afisare a imaginilor video (Monitor) - Monitorul este un dispozitiv folosit pentru afisarea imaginilor video. In functie de dispozitivul de prelucrare a imaginilor video, o imagine sau mai multe pot fi afisate simultan pe ecranul monitorului. Monitoarele pot fi de tip alb/negru sau color.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video