| | | |
Liceul FEG Bucuresti - FUNDATIA ECOLOGICA GREEN (F.E.G.) Afisari: 42770
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Scoli, licee, colegii Vizitatori: 14566
Contact: Adresa
 
Str. Walter Maracineanu, nr. 1-3 (zona Sala Palatului), sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  021.311.10.54
-------------------------
Web: Internet
  email: scoala_feg@yahoo.com; scoala_feg@yahoo.com
  site: www.feg.ro
www.feg.ghidul.ro http://www.liceulfeg.ilive.ro/informatii.htm

 
Cursuri de zi Scoala Postliceala  
Detalii  

Scoala Postliceala FEG a luat fiinta la Iasi in anul 1998, la initiativa unui grup de cadre didactice dornice sa creeze o alternativa viabila la invatamantul de stat si cel particular.

In cei 15 ani de activitate, Scoala Postliceala FEG Iasi s-a impus ca o scoala reprezentativa pentru comunitatea educationala ieseana, fiind la acest moment cea mai puternica scoala privata din zona Moldovei. FEG este marca educationala inregistrata.

Din anul 2004, Scoala Postliceala FEG este membra a EfVET.

Scoala Postliceala FEG este acreditata in baza Ordinului MECT 3924 din 5 mai 2008.

In anul 2008, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului a acordat Scolii Postliceale FEG titlul de "Scoala Europeana", titlu reconfirmat in anul 2011, FEG devenind astfel prima scoala postliceala privata care a obtinut aceasta distinctie.

Scoala Postliceala FEG se adreseaza tuturor absolventilor de liceu, cu sau fara examen de bacalaureat, indiferent de varsta, absolventilor de facultate, personalului angajat si somerilor si tuturor celor care doresc sa se specializeze intr-o meserie noua.

Obiectivul principal al Scolii Postliceale FEG este desfasurarea unui program educational care sa creeze specialisti capabili sa raspunda mobilitatii continue de pe piata muncii din Romania si sa se integreze usor in structurile profesionale din celelalte tari ale UE.

Scoala Postliceala FEG a avut o evolutie dinamica, ascendenta atat in ceea ce priveste profilele si specializarile cat si in ceea ce priveste efectivele scolare.

In prezent, Scoala Postliceala FEG este acreditata de MECT pentru urmatoarele specializari: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie, Analist Programator, Cosmetician, Stilist (coafor stilist), Tehnician Maseur, Proiectant Decoratiuni Interioare, Secretariat birotica (Tehnician in Activitati de Secretariat), Agent de Gestiune (finante-contabilitate), Functionar Bancar, Agent Vamal.

Activitatea didactica se desfasoara in mai multe spatii de scolarizare, unde functioneaza laboratoare de informatica, sali de curs, cabinete de masaj, cosmetica, coafura, o sala multimedia si biblioteca scolii, toate situate in centrul orasului.

Spatiile de scolarizare proprii dispun de mijloace audio-vizuale moderne si de tehnologie IT(videoproiectoare, plasme, retroproiectoare, Internet wireless) dar si de dotari specifice pentru fiecare disciplina.

Incepand cu anul scolar 2012-2013 sub egida Scoii Postliceale FEG va functiona primul simulator medical scolar din Romania, dupa modelul Simlab.

Activitatile practice se desfasoara in institutii de profil dupa un program structurat in concordanta cu continuturile stiintifice si sunt gratuite pentru cursanti, cheltuielile fiind suportate de scoala.

Procesul instructiv-educativ este asigurat de personal didactic calificat, cu pregatire psihopedagogica, integrat in sistemul de perfectionare stiintifica (Casa Corpului Didactic, Universitate).

In pregatirea cursantilor, Scoala Postliceala FEG Iasi aplica planuri si programe elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, completate cu oferta specifica scolii: studiul limbilor straine (Engleza, Italiana), initiere in domeniul informaticii- ECDL, educatie ecologica.

Pentru stimularea performantelor scolare, FEG acorda cursantilor cu rezultate deosebite la invatatura burse de merit si de studiu, constand in reducerea cu pana la 100% a taxei de scolarizare si premii celor ce se disting in concursurile organizate la nivel de scoala, interfiliale si la nivel national.

Pentru cursantii cu situatie sociala deosebita, Scoala Postliceala FEG acorda, diferentiat, burse sociale. Sunt stimulati si cursantii care se implica in cercetarea stiintifica prin sustinerea de lucrari in cadrul sesiunior de comunicari stiintifice.

 
Galerie foto (9)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.