DIPET SERVCOM Afisari: 2473
Categorie: COMERT >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 1120
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Pricle Papahagi, nr. 10-14, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213454110; 0723219289; 0755113300
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dipet.ro
  site: www.dipet.ro

 
Aeroterma Tiger, P21, 2 kW, portabila Pret: 1.007,00 RON
Detalii  video  

Aerotermele Tiger sunt aeroterme electrice portabile pentru medii speciale.

Mod de utilizare

Aerotermele Tiger fac parte din gama de produse Frico, acestea sunt compacte, special create pentru a fi folosite in mediile profesionale cu cerinte exigente.Aerotermele Tiger sunt portabile, iar modelele de pana la 15 kW pot fi agatate pe perete.Aerotermele Tiger 2-9kW sunt destinate pentru a incalzi si usca spatii cum ar fi garaje, ateliere si magazine.Aeroterma Tiger 15, 20 si 30kW sunt ideale pentru incalzirea si uscarea spatiilor mai mari cum ar fi spatiile industriale si atelierele, unde este nevoie de o putere de incalzire mai mare.

ConfortAerotermele Frico sunt extrem de silentioase si ofera rapid o incalzire confortabila. Acestea sunt portabile si sunt usor de mutat acolo unde este nevoie de incalzire.

Functionarea aerotermelorAerotermele Tiger de la Frico sunt durabile si ofera o incalzire rapida si efectiva la cele mai scazute costuri. Acest tip de aeroterma portabila ofera un confort personal fara a fi nevoie sa incalzeasca tot spatiul, pastrand costurile de incalzire la minim.

DesignAerotermele Tiger sunt din tabla de otel compacta si robusta, cu finisaje de culoare rosie. Rama aerotermelor are o rezistenta ridicata si are rolul de a fi folosita ca si maner ergonomic. Design-ul protejeaza impotriva impactului si a vibratiilor si permite utilizarea in medii exigente.

Specificatii tehnice

  • Aerotermele Tiger au disponibile modelele:

P21 si P31 au un cablu de 1.8 m cu stecher pentru a fi conectate la prize cu impamantare. Pot fi agatate si pe perete.P33, P53 si P93 au un cablu de 1.8 m cu stecher CEE. Priza este de 230 V~ (tip E). Pot fi agatate si pe perete.P153 are un cablu de 1.8 m cu un stecher CEE. Aeroterma poate fi agatata pe perete.P203, P303 sunt livrate cu cablu de 1.8 m fara stecher.

  • Nivel de zgomot scazut.
  • Termostat integrat cu intervalul de setari: +5 - +35ºC si comutator trepte de putere.
  • Aerotermele sunt fiabile si sunt bine protejate impotriva loviturilor si vibratiilor.
  • Carcasa anticoroziva a aerotermei Tiger este realizata din panouri din otel zincat la cald, emailat.
  • Culoare: RAL 3020, NCS 1090-Y80R (rosu).

Optiuni de control

Aeroterma Tiger, 2-9 kW

Termostatul incorporat controleaza viteza ventilatorului si incalzirea sau doar incalzirea. Alegerea este facuta din modul de selectie. Atunci cand functioneaza doar incalzirea, ventilatorul se invarte constant si termostatul controleaza doar capacitatea de incalzire. Termostatul poate fi setat in intervalul: 5-35ºC. Puterea este selectata cu ajutorul unei selector de putere.

Aeroterma Tiger, 15kWTermostatul incorporat poate fi setat in intervalul: 5-35ºC. Puterea este selectata cu selectorul de putere.

Aeroterma Tiger, 20-30kWTermostatul incorporat poate fi setat: 5-35ºC. Puterea este selectata cu ajutorul selectorului de putere. Modul de selectie are 2 pozitii diferite ale vitezei ventilatorului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video