Diafan Afisari: 562
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 374
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Traian, Nr. 15, Alba Iulia, judetul Alba
-------------------------
Phone: Telefon
  0258818764; 0258818765; 0358401155
-------------------------
Web: Internet
  email: office@diafan.ro
  site: www.diafan.ro

 
Sisteme alarma PARADOX - Magellan  
Detalii  video  

Magellan este un sistem de securitate complet radio, multifunctional, care combina intr-un model inovativ facilitatile specifice unui sistem de securitate de inalta tehnologie, cu un design modern si o serie de functii suplimentare pentru beneficiar.

Datorita flexibilitatii si designului deosebit, Magellan poate fi instalat cu usurinta si integrat oricarui decor, fiind ideal pentru supravegherea casei sau afacerii dumneavoastra. Totodata, puteti asculta muzica, lasa un mesaj sau puteti folosi sistemul nostru pe post de telefon, ceas desteptator sau dispozitiv de monitorizare.

Bazat in intregime pe tehnologie radio, Magellan se poate conecta la o serie de senzori, acestia la randul lor comunicand cu consola centrala. Daca ati armat sistemul iar dispozitivul detecteaza un eveniment, o sirena va fi activata iar dispeceratul local va fi anuntat prin telefon.

Intreaga instalatie poate fi realizata rapid, convenabil, la costuri reduse, incluzand: senzori de detectie miscare analogi, digitali, ca si senzori de exterior sau cu imunitate la animale, o gama variata de contacte pentru usi, detectori de fum, telecomenzi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video