Diafan Afisari: 562
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 374
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Traian, Nr. 15, Alba Iulia, judetul Alba
-------------------------
Phone: Telefon
  0258818764; 0258818765; 0358401155
-------------------------
Web: Internet
  email: office@diafan.ro
  site: www.diafan.ro

 
Sisteme detectie incendiu adresabile  
Detalii  video  

Centrala adresabila monitorizeaza toate intrarile de la detectorii montati in incinta, sesizeaza orice schimbare de la conditiile normale semnalate de acestia si pregateste sistemul pentru a interveni prin activarea iesirilor (sirena de alarmare, sisteme de avertizare vocala, transmitatorul telefonic sau mijloacele de stingere automata si limitare a extinderii incendiului). Centrala poate asigura de asemenea energia electrica pentru senzori, sau relee.

O centrala adresabila are una sau mai multe bucle la care se conecteaza o serie de module de monitorizare (detectori), butoane manuale, module de control si sirene, fiecare cu adresa lui. O bucla poate avea in mod obisnuit pana la 396 de dispozitive conectate (Fire Class 200). Centralele adresabile au o flexibilitate mult mai mare decat centralele analogice si sunt adecvate pentru obiective de dimensiuni medii si mari.

Sistemele inteligente de detectie si avertizare adresabile (inteligente) identifica fiecare senzor cu o anumita adresa. Centrala de incendiu comunica cu fiecare dispozitiv care emite rapoarte despre nivelurile de caldura sau fum precum si cu modulele de comanda si control prin care sistemul interactioneaza cu restul cladirii. Centrala de incendiu si nu detectorul, ia decizia de a activa starea de alarma. Folosind un sistem inteligent de cartografiere si localizare a tuturor elementelor sistemului, incendiul detectat poate fi localizat cu exactitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video