BeautyTech Romania aparatura si produse profesionale clinici, saloane Afisari: 330
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Aparatura medicala Vizitatori: 214
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Floreasca, , nr. 91-111, tronson 3, et. 1, ap. nr 25, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724667275
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@beautytech.ro
  site: www.beautytech.ro

 
FormaTK  
Detalii  video  

Pentru rezultate remarcabile in estetica medicala! De-a lungul timpului, companiile din domeniul medical estetic au investit, milioane de dolari pentru dezvoltarea unui Aparat de Epilare Definitiva Multifunctional noninvaziv cu aplicatii in epilarea definitiva si tratamente pentru afectiunile pielii; aceste sisteme sunt bazate pe tehnologia laser ce emite un puls luminos scurt.

 

Aparatul de Epilare Definitiva Multifunctional FormaTK are capacitatea de a transmite acelasi puls luminos scurt, utilizand o tehnologie revolutionara.Aparatul de Epilare Definitiva Multifunctional FormaTK este singurul dispozitiv estetic creat pentru a raspunde unei arii vaste de cereri din domeniul medical si estetic, reunind mai multe tehnologii intr-un singur sistem.

 

Epilatorul IPL FormaTK foloseste 6 aplicatoare si tehnologii cu IP protejat, ce permit utilizatorului sa adapteze tehnologia si metoda de tratament in functie de nevoile particulare ale fiecarui pacient.

paratul de epilare definitiva FormaTK a fost conceput pentru a oferi rezultate remarcabile, prin folosirea mai multor metode si tipuri de energie, garantand siguranta si succesul tratamentelor. Sistemul inovativ IPL FormaTK se remarca prin cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, asigurand recuperarea rapida a investitiei.

 

Epilatorul IPL FormaTK foloseste tehnologii de varf bazate pe diverse energii:

  • IPL (lumina intens pulsata);
  • Multifrecventa bipolara sau radiofrecventa;
  • Energie mecanica ultrasonica si masaj cu ultrasunete (R-sonic);
  • Rotatie mecanica folosind capete cu diamante (Diamond Peeling)
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video