Dulica Nicoleta - Cabinet de Avocat Bucuresti Afisari: 563
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 351
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bld. Dimitrie Cantemir , Nr. 21, Bl. 4, Sc. C, Et. 5, Ap.85, Interfon 85 C, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0318069165; 0720538776
-------------------------
Web: Internet
  email: avocat.dulica@gmail.com
  site: www.avocatfirma.ro

 
Dulica Nicoleta - Cabinet de Avocat  
Detalii  video  

Echipa noastra este formata din avocati cu care colaboram (cu peste 5 ani vechime in avocatura) si juristi fosti angajati la Registrului Comertului Bucuresti peste 11 ani cu o vasta experienta in constituirea si modificarea actelor societatilor comerciale, cunoscand in amanunt modul de intocmire a actelor astfel incat si taxele aferente sa fie cat mai mici.

Asociatii nostri va ofera atat consultanta cat si solutii in vederea rezolvarii problemelor contencioase / necontencioase pentru persoane juridice si fizice in domeniul dreptului comercial (infiintare firma, infiintare PFA, infiintare asociatii si fundatii, modificarea actelor acestora, contracte etc.) si civil.

Colaboram cu contabili autorizati si experti contabili care au o experienta vasta si diversificata dobandita in cadrul Administratiei Publice-ANAF in domeniul financiar si fiscal al societatilor.

Colaboram de asemenea cu consultanti in management specializati in intocmirea planurilor de afaceri, studiilor de fezabilitate, obtinerea de credite pentru investitii, accesarea de finantari nerambursabile din fonduri europene: FEADR, FEP, POS CCE, POR, POS Transporturi, POSDRU si POS Mediu.

Cartea de vizita a echipei noastre este pentru dumneavoastra o garantie ca problemele juridice, economice sau de orice alta natura se rezolva in timp scurt cu minim de efort financiar din partea dumneavoastra.

Deasemenea locatia societatii noastre reprezinta un alt atu deoarece va ajuta in eficientizarea timpului dumneavoastra, acesta situandu-se la 2 minute de Magazinul Unirea, langa Restaurantul Budapesta.

Cel mai important atu al nostru este raportul calitate-pret pentru serviciile oferite de Cabinet de Avocat Dulica Nicoleta si de colaboratori.

In vederea inlesnirii scopului si eficientizarii timpului venim in sprijinul dumneavoastra cu specialisti din urmatoarele domenii:

  • Notari
  • Traducatori autorizati
  • Executori judecatoresti
  • Banci

cu care colaboram deasemenea.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video