Attraction Club Afisari: 1374
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cluburi de noapte Vizitatori: 717
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Agricultori , nr.16,sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0374.490.223
-------------------------
Web: Internet
  email: info@attractionclub.ro
  site: www.attractionclub.ro

 
Despre noi  
Detalii  

 Attraction Club este primul și unicul club de swingers din București care aduce în sfârșit în capitala României o nouă modă în entertainmentul de noapte, extrem de populară în Occident.

Cu un concept revoluționar al petrecerilor exclusiviste și cu o amenajare deosebită a locației sale, Attraction Club reprezintă singurul club din București unde cuplurile moderne și persoanele single pot să se bucure de experiența swingingului și să alunge monotonia din viața de cuplu sau individuală!

 

Într-un oraș din ce în ce mai cosmopolit și cu o elită consumatoare de divertisment sofisticat, Attraction Club este locul perfect unde poți cunoaște cele mai atrăgătoare persoane  interesate, ca și tine, să încerce ultimul trend   în materie de sexual lifestyle!     

La sfârșit de săptămână puteți să vă distrați altfel, mai sexy, decât la obișnuitele petreceri din cluburile din București.

Attraction Club este singurul loc intim, rafinat și sigur unde flirtul și atracția funcționează la maxim!

În Attraction Club ai parte de socializare ultra- sexy, poți lega relații de prietenie și îți poți   satisface fanteziile și dorințele erotice experimentând, numai dacă dorești, sexul     liber cu persoane single sau cupluri atrăgătoare din țară și din străinătate, compatibile cu voi!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Camera comuna   |  Cluburi sector 2  |  Evenimente private  |  Mod de viata  |  Stil de viata  |  Tratament infectii transmise sexual  |  Viata de cuplu  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.