Apel Laser aparatura cu laser, aplicatii medicale si industriale Ilfov Afisari: 1232
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Aparatura medicala Vizitatori: 566
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vanatorilor, nr. 25, , Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213170910; 0213170910
-------------------------
Web: Internet
  email: office@apellaser.ro
  site: www.apellaser.ro

 
Compania Apel Laser  
Detalii  video  

APEL LASER comercializeza, produce, instaleaza si asigura service pentru laseri, sisteme laser si aparatura stiintifica.

 

Aplicatii: stiinta, industrie si medicina.

Echipa este formata din tineri fizicieni si ingineri specializati in Optica, Spectroscopie, Plasma, Laseri, Fizica Teoretica, Optoelectronica si Mecatronica, instruiti atat in tara cat si la firme de prestigiu din strainatate. Printre membrii  echipei se numara doi doctori in fizica, trei doctoranzi si doi masteranzi. Competenta acestei echipe a ridicat  firma noastra in varful companiilor din tara pe acest domeniu.

Ce va putem oferi:–  produse din partea celor mai importante firme din lume in domeniul laserilor si aparaturii stiintifice;–  gama proprie de produse ce folosesc tehnica laser in diferite aplicatii;–  consultanta de specialitate gratuita, anterioara achizitionarii produselor;– adaptarea produselor noastre (customizarea produselor) la cerintele specifice ale clientilor;– participarea ca parteneri la  proiecte de cercetare in cadrul programelor nationale sau internationale;

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video