Kadra, Sisteme de acces automatizat pentru usi, porti, ferestre - Bucuresti Afisari: 313
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 780
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Dudesti-Pantelimon , Nr. 42, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0372368355
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@kadra.ro
  site: www.kadra.ro

 
Usi rotative  
Detalii  video  

Solutia perfecta pentru intrarea in banci, hoteluri, centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri

Exeo este o gama de usi automate rotative  de top care îmbina în mod optim inovatia tehnica cu estetismul si fiabilitatea. Sistemul circular cu canaturi interne rotative poate fi livrat în versiune manuala sau automata, cu variante in 3 sau 4 canate cu diametru maxim de 4000 mm, structura autoportanta. Structura versiunii manuale este identica cu cea a versiunii automate, cu diferenta ca la versiunea manuala canaturile sunt puse în miscare prin împingere, în timp ce la versiunea automata miscarea este transmisa de un motoreductor pozitionat în partea superioara a structurii. Usa rotativa este constituita din trei structuri fundamentale: structura fixa, structura mobila si partea superioara.

 

Structura fixa

este realizata din profile din aluminiu anodizat, cu curburi variabile în functie de diametrele cerute, iar în interiorul acestora se afla ranforsari din otel. Sticla curba antiefractie (5+5 mm) este foarte rezistenta gratie procedurii de asamblare PVB de 0,76 mm care integreaza cele doua grosimi într-un corp unic.  

 

Structura superioara

 este realizata din cercuri robuste din otel ancorate rigid de structura fixa, ce au ca scop obtinerea unei rezistente ridicate a usii. Aceasta parte este mascata de o fasie din tabla vopsita. Toate conexiunile electrice sunt efectuate cu sisteme precablate care faciliteaza montajul. Tot sistemul este controlat de un panou electronic sofisticat ce gestioneaza orice miscare în conditii de maxima siguranta. In cazul in care o parte a usii se afla pozitionata în exterior, este disponibil un sistem de protectie contra intemperiilor.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video