ALIN PASCAL BAND - Formatie muzica nunti,evenimente Afisari: 3092
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 1289
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744223080
-------------------------
Web: Internet
  email: alin@alinpascal.ro
  site: www.alinpascal.ro

 
Componenta formatiei  
Detalii  video  

ALIN PASCAL - nume de scena ALIN CATALIN COJOCARITA -nume in buletin Nascut in 08 05 1981 la lasi intr-o familie de artisti, a primit o crestere in acest sens.Inca de la 6 ani studiaza vioara la liceul de arte Octav Bancila Iasi- lucru care i-a placut in primele saptamani, ca apoi sa isi dea seama ca nu mai e timp de fotbal si joaca. .. Deci nu i-a mai placut. Si asa s-a chinuit copilul pana in clasa a 6 cand a plecat la Bistn'ta sa isi urmeze studiile.

Dar a stat doar 2 ani dupa care a plecat la Cluj la liceu. Aici s-a indragostit de muzica si si-a dedicat aproape tot timpul ei. A absolvit academia de muzica GHEORGHE DIMA Cluj specialitatea interpretare muzicala-vioara. Nu va spunem cu ce note mari a terminat ca nu il laudam. In acelasi ritm a terminat si masterul in interpretare. Timp in care i-a venit ideea, geniala de altfel, sa incerce sa cante cu vocea, asadar si-a format repede o trupa cu care a inceput sa cante coveruri. Dar si-a dat seama ca e amator si si-a cautat un profesor de canto; l-a gasit pe cel mai bun - Dana Dorian cu care studiat nu doar canto ci si acton'a si jazz dansul. Mutat in Bucuresti isi gaseste o noua trupa de coveristi,trupa cu care canta si astazi.

 

 HORVARTH MIRCEA

Absolvent al facultății de muzică din Oradea,membru Sarmalele Reci,colaborări diverse cu muzicieni din România şi nu numai,profesor de muzică,orchestrator,muzician de studio şi producție muzicală. Membru al formației Alin Pascal Band din anul 2008....(cred).

 

MARIAN PAISVANT

Din iasi, studii chitara clasica la profesor Vasile Gavris. Colaborari cu mai multe trupe, cu Alin Pascal band din 2009( barbat frumos si seducator dar numai in privat)

 

OPRIS DAN LUCIAN (Prepe) 

" Psiholog ratat, dar basist cu acte in regula "Basist, compozitor si producator muzical, s-a nascut la Zalau in vara anului 1983. A indragit chitara bas inca de la varsta de 11 ani. A urmat studiile de psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, perioada in care a experimentat zone muzicale variate (rock, jazz, blues). Este basistul formatiei Vama din toamna anului 2006. Din 2008 a inceput colaborarea cu Alin Pascal Band.

 

ALEX POPESCU

Mezinul trupei, rocker in suflet, omul bun la toate

 

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video