WNR International - cursuri de formare profesionala Afisari: 399
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 230
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vasile Lupu , Nr. 45, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0730596611; 0733981793; 0244510705
-------------------------
Web: Internet
  email: office@academiata.ro
  site: www.academiata.ro

 
Cursuri resurse umane Pret: 300,00 RON
Detalii  video  

Datele de deschidere curs: 15 Mai 2017 - Ploiesti30 Mai 2017 - Ploiesti

Durata: 2 saptamaniPret: 300 RON Grup maxim: 20 persoaneLocatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

AcademiaTa organizeaza cursuri resurse umane la cele mai mici preturi din piata! Intra acum pe site-ul nostru pentru a te inscrie la cursurile noastre!

Cursul de resurse umane se adreseaza persoanelor care doresc sa ocupe aceasta pozitie in cadrul departamentului de resurse umane, precum si celor care doresc sa se perfectioneze intr-o activitate noua, pentru a-si gasi mai usor un loc de munca. Pentru inscrierea si absolvirea cursului de resurse umane nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un alt curs de profil. 

Inspectorul de resurse umane isi desfasoara activitatea in cadrul institutiilor publice sau private, in toate organizatiile care au personal angajat pe baza de contract individual de munca, indiferent de forma de organizare juridica sau poate sa isi desfasoara activitatea si ca persoana fizica autorizata. 

Cursul de resurse umane va invata sa intocmiti documentele de evidenta personalului, de la nasterea raportului de munca si pana la incetarea acestuia, sa gestionati si arhivati toate documentele de evidenta personalului si de evidenta muncii in organizatie, sa consiliati personalul angajat si potentialii candidati la angajare, referitor la desfasurarea relatiilor de munca si a documentelor care trebuie intocmite, sa identificati necesarul de personal, sa intocmiti Registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic si sa il transmiteti Inspectoratului Teritorial de Munca.

Absolvind cursul de "Inspector Resurse Umane" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de absolvire recunoscut la nivel national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Inspector/Referent Resurse Umane".  

Acest curs resurse umane are o durata de 40 ore de pregatire si se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani, urmate de o saptamana pentru intocmirea unui proiect.       

Tematica

  • Cadrul legislativ referitor la raportul de munca
  • Contractul individual de munca: incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca
  • Contractul colectiv de munca
  • Cadrul legislativ referitor la acordarea diferitelor tipuri de pensii
  • Registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic
  • Recrutarea si selectia personalului
  • Comunicarea
  • Conditii de participare:

  • Varsta minima 18 ani
  • Absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat
  • Este apt din punct de vedere medical pentru prestarea activitatii de “Inspector/Referent resurse umane”, aspect dovedit prin adeverinta medicala eliberata de medicul de familie
  •  Acte necesare inscrierii:

  •  Copie act de identitate
  •  Copie certificat de nastere
  •  Copie ultima diploma studii (minim liceul cu diploma de bacalaureat)
  •  Adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie cu mentiunea “apt pentru curs”.  
  •  Pret: 300 Ron/persoana

     Modalitati de plata:

           Conform regulamentului WNR INTERNATIONAL, participantii la curs trebuie sa-si rezerve locul prin plata unui avans de minimum 100 RON.Plata avansului se va face astfel:

    • Fie la casieria WNR INTERNATIONAL din Ploiesti, str. Vasile Lupu nr. 45,
    • Fie in contul societatii RO91RZBR0000060008596835, deschis la RAIFFEISEN BANK, sucursala Ploiesti, cu mentiunea ”avans curs”. Plata integrala a cursului va trebui efectuata pana la data inceperii acestuia.

    ATENTIONARE!!!

    Asigurati-va ca societatea care va ofera aceste cursuri este acreditata si va emite certificatul de absolvire care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii si nu o simpla diploma cu “asa-zisa” recunoastere internationala. Decat aceasta diploma este recunoscuta nepreferential in Uniunea Europeana, deoarece este emisa de catre o institutie a statului!

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video