WNR International - cursuri de formare profesionala Afisari: 399
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 230
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vasile Lupu , Nr. 45, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0730596611; 0733981793; 0244510705
-------------------------
Web: Internet
  email: office@academiata.ro
  site: www.academiata.ro

 
Cursuri baby sitter Pret: 850,00 RON
Detalii  video  

Data curs: - - PloiestiDurata: 10 saptamaniPret: 850 RONGrup maxim: 20 persoaneLocatie: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Baby Sitter

Cursuri Baby Sitter

Cursurile de baby sitter se adreseaza persoanelor care doresc sa practice aceasta meserie in Romania, in statele membre ale Uniunii Europene si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga. Baby sitter-ul se ocupa de ingrijirea copilului la domiciliul parintilor. Baby sitter-ul poate desfasura activitati independente, prin contact direct cu familia copilului sau poate fi angajatul unui organism acreditat care desfasoara activitati de ingrijire si supraveghere la domiciliu.

La cursul de baby sitter veti invata tehnicile de comunicare cu copilul, mentinerea integritatii si sigurantei copilului, acordarea ingrijirilor corporale ale copilului, asigurarea alimentatiei corecte a copilului, crearea contextului de stabilitate emotionala si, de asemenea, dezvoltarea unei relatii pozitive cu familia copilului.

Absolvind cursul de "Baby sitter" veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de calificare recunoscut la nivel national, in Uniunea Europeana si statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru meseria "Baby sitter".

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video