Academia De Frizerie Afisari: 326
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 240
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Vacaresti, nr. 209, bl. 85, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725814952; 0314382340
-------------------------
Web: Internet
  email: academiadefrizerie@yahoo.ro
  site: www.academiadefrizerie.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Despre pasiuni şi lucruri realizate cu suflet de Ivanov Dan

Dorinta de a creea lucruri frumoase si deosebite a luat nastere oficial acum aproape 12 ani,moment in care am decis sa ma inscriu la primul curs de frizerie. Din acel moment si timp de 8 ani a urmat un intreg proces de perfectionare.

Pentru a obtine o tunsoare ,in primul rand corecta si abia apoi perfecta fiecarui client in parte,a fost nevoie sa imi dezvoltat simtul estetic. A fost necesara multa practica,ea fiind cea care iti formeaza o articulatie elastica, precizie,fara de care nu poti realiza detalii,care de altfel intotdeuna vor face diferenta.

Ambitia este cea care intotdeauna m-a impins de la spate si nu pentru a obtine mai mult,ci pentru a oferii mai mult.

Au trecut si primi 8 ani,dupa care, acumuland,ziceam eu la acea vreme,suficienta experienta, am decis ca munca depusa si rezultatele obtinute in fiecare zi merita expuse public. Asa a luat nastere site-ul www.academiadefrizerie.ro, dedicat in intregime barbatilor si creat pentru a scoate in evidenta cat de importanta este imaginea unui barbat.

Parul este una din cartile noastre de vizita, de aceea, pentru a-l ajuta sa-si pastreze frumusetea si stalucirea, trebuie sa ii acordam atentia cuvenita. Daca parul unui barbat este tuns cu atentie, daca este uscat si modelat cu grija inseamna ca acel barbat acorda multa importanta imaginii si aspectului sau fizic.

Despre noi

Dorinta mea nu s-a oprit la stadiul de a expune doar in mediul virtual importanta ingrijirii parului. Pasiunea pe care o puneam in aceasta arta m-a determinat sa transpun experienta mea si in practica astfel  luand  nastere frizeria “Academia De Frizerie”.Asa s-a format echipa de frizeri tineri,ambitiosi,talentati si entuziasmati sa ofere cele mai perfecte tunsori pentru barbati.

De la inceputul proiectului ne-am dorit sa oferim tot ce putem noi mai bun clientilor. Faptul ca pana in momentul de fata ne-au apreciat si ne-au trecut pragul frizeriei oameni de business, avocati, politicieni, persoane din zona media, artisti romani de succes, este o carte de vizita în sine ce emana încredere si distinctie naturala.

S-a creat o comunitate si  barbatii ne-au incadrat in viata lor ca un tabiet, ca un program pe care il respecta periodic. Am ajuns sa ne cunoastem clientela foarte bine, ba mai mult, s-a dezvoltat o prietenie, acest lucru ajutandu-ne sa construim un look adecvat stilului şi personalităţii fiecarui client in parte.

In acest moment imaginea clientilor nostri a devenit imaginea noastra , pe care dorim sa o improspatam si sa o imbunatatim cu fiecare vizita in frizeria noastra. Pe aceasta cale dorim sa aratam tuturor barbatilor faptul ca parul sau imaginea pe care o afiseaza este foarte importanta in viata cotidiana. Este primul impact vizual pe care il avem cu ceilalti, parul dezvaluindu-ne identitatea.

A te ingriji constant,a-ti improspata look-ul sau , de ce nu, a incerca si adopta tunsori moderne este doar in avantajul tau, nefiind vorba despre efeminare, ci despre îngrijire.

 

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video