BeTa CONT 2000 Servicii financiar-contabile Afisari: 87
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intr. Deciu, nr.1, colt cu str. Ghemului, sector 4, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744307948
-------------------------
Web: Internet
  email: betacont2000@yahoo.com
  site: www.betacont.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Compania S.C. BeTa CONT 2000 S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2000, fiind inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/8458/2000. In anul 2009, compania noastra s-a extins prin S.C. BETA CONT SMART S.R.L., membra C.E.C.C.A.R cu numarul de autorizatie 6581. Experienta acumulata si profesionalismul companiei noastre fac posibila oferirea de servicii de calitate in domeniul financiar-contabil.

 

Echipa noastra este formata din contabili, economisti, experti contabili si consilieri juridici cu o vasta experienta, unii dintre ei avand in spate peste 30 de ani de activitate in domeniu, altii fiind tineri in pas cu tehnologia si in permanenta la zi cu schimbarile legislative.

 

Oferim clientilor nostrii servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente, prin diverse canale de comunicatie: e-mail, sms, telefoane, fax. Personalul nostru, calificat si instruit in permanenta, este bun cunoscator al limbii engleze si al altor limbi de circulatie internationala.

 

Sediu: Birourile firmei noastre sunt situate in Intr. Deciu, nr.1, colt cu Str. Ghemului, sector 4, intr-o locatie moderna si spatioasa, la o statie de Big Berceni (P-ta Sudului). Zona dispune de numeroase locuri de parcare. Pentru a ajunge la noi puteti lua: - metroul (statia P-ta Sudului) - autobuzele: 313, 312, 381 - troleibuzele: 73, 76, 74, 77

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video