A 1 RENT A CAR Afisari: 65
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Inchirieri auto Vizitatori: 38
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0752285008
-------------------------
Web: Internet
  email: office@a1sibiu.com
  site: www.a1sibiu.com

 
Detalii activitate

Cautati o firma de inchirieri auto in Sibiu? A1 Sibiu rent a car a pornit la drum in anul 2007 cu o echipa tanara si motivata pentru a aduce in intampinarea dvs , a clientilor nostri o diversitate de masini accesibile, astel incat dorintele sa fie pe masura asteptarilor.

In decursul anilor am invatat cel mai eficient mod prin care putem satisface cerintele de pe piata inchirierilor auto Sibiu.

Noi garantam siguranta masiniilor inchiriate prin inspectii tehnice, periodice revizii obligatorii si echiparea masinilor cu anvelope corespunzatoare sezonului sau dotarea cu scaune speciale destinate copiilor in functie de categoria de varsta .

Puteti sa alegeti inchirierea unei masini care corespunde necesitatilor si bugetului dumneavoastra, pentru care puteti plati cash, prin transfer bancar sau printr-un card de credit.

Daca v-ati hotarat cu privire la inchirierea unei masini din oferta noastra, puteti rezerva modelul dorit, vizitand pagina www.a1sibiu.com .

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
 
Anvelope auto  |  Anvelope noi  |  Cutie viteze  |  Echipa tanara   |  Inchirieri masini  |  Inspectii tehnice periodice  |  Revizii tehnice  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.